iStock_000006131850XSmallEl repertori de la Coral es nodreix de cants religiosos, espirituals i humanístics procedents de cultures i tradicions diverses, el contingut de les quals cerca transmetre sempre un clar missatge de pau i fraternitat.

El director fa una selecció prèvia de les peces musicals, i per tal de poder oferir una interpretació el més acurada i fidel possible, cerca, sempre que s’escau, l’assessorament de músics de diverses tradicions religioses.

D’entre la cinquantena de cants que conformen actualment el nostre repertori, citem com a mostra que faci palesa la seva diversitat els següents: Siyahamb’ Ekukhanyen’ Kwenkhos, cant zulu. Om Mani Padme Hum, mantra budista. Dodi li, cant jueu. Pare Fes-los U, coral  protestant. This Little Light of Mine, Cant spiritual negre. Gospel Cristià Evangèlic. Sol Cennet’in, cant Sufí. Ragu Pati, mantra hindú. Agni Parthene, melodia cristiano-ortodoxa. Sönam Diyi« cant budista. Ya Bahá’u’l-Abhá, cant Bahá’í . Awe Somagwaza, tradicional Rep. de Sudàfrica. Pare Nostre, de Rimsky-Korsakov, cant cristià.

 

Aquí podeu veure la Coral interpretant algunes d’aquestes peces:
Repertori enregistrat de la Coral Interreligiosa per la Pau